search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon
Meny
Varumärken

Köp begagnade mobiler i Göteborg här

Köp begagnade mobiler i Göteborg här på Chip n' Play.

Alla begagnade mobiler som du hittar hos oss är noga kontrollerade och testade för att du ska vara säker på att du köper en telefon som fungerar länge framöver.
I vårt utbud hittar du både begagnade iPhone´s och Android som är bra köp. På produktens sida kan du läsa mer om telefonens specifikationer och vilket skick den är i.
Välkommen in till oss så hjälper vi dig när du är på jakt efter begagnade mobiler i Göteborg!

Begagnade telefoner i Göteborg till bra pris

Den stora fördelen med att köpa begagnade telefoner i Göteborg är att du kan köpa dem till riktigt bra pris. En helt ny telefon är ofta ett dyrt inköp. Istället kan du köpa en begagnad mobil som är i nästan samma skick som en ny, fast till 50 - 60% av nypriset. Med andra ord gör du nästan alltid ett fynd när du köper en begagnad mobil.
Dessutom värnar du om miljön genom att tänka på återvinning.

Trygga köp av begagnade mobiler i Göteborg

Att köpa en begagnad mobil kan kanske kännas lite osäkert eftersom du inte vet exakt hur länge den kommer hålla och vilket skick alla delar är i. För att du ska kunna känna dig trygg med ditt köp går vi på Chip n' Play noggrant igenom alla delar av telefonen innan vi säljer den och byter ut eventuella delar som det är mycket slitage på, exempelvis batteri , laddkontakt och skärm.
Vi nollställer alltid telefonen till fabriksinställningarna så att du får känslan av att du köper en helt ny telefon – fast till ett mycket billigare pris.

Hos oss får du dessutom garanti på ditt köp. Hitta din nästa begagnade mobil i Göteborg hos oss!

Powered by Talex e-handelssystem