search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon
Meny
Varumärken

Laga iPhone i Göteborg

Drop-in på service och reparation av din iPhone!

Har du tappat din iPhone eller börjar batteriet bli dåligt och behöver bytas?
Här på Chip n' Play kan vi snabbt och smidigt laga din iPhone i Göteborg. Med många års erfarenhet av att reparera iPhone i Göteborg kan du känna dig trygg med att lämna din mobil hos oss. Våra skickliga tekniker lagar din iPhone på några timmar och vanligtvis kan du hämta den redan samma dag. Väljer du vår tjänst expressreperation blir din iPhone lagad ännu snabbare -du får tillbaka en hel telefon som kan användas i flera år framöver.

Reparera iPhone i Göteborg hos oss

iPhone är ett av de vanligaste varumärkena, vilket innebär att vi har fått mycket erfarenhet av just detta mobilmärke. Kom till oss när du behöver reparera din iPhone i Göteborg till ett bra pris. Du får alltid ett lågt fast pris och vi lämnar garanti på både reservdelar och reparation för att du ska känna dig trygg med att lämna in din telefon. iPhone är en telefon av hög kvalitet vilket ställer höga krav på både reservdelar och reparation. Vi använder oss av reservdelar av mycket hög kvalitet för att säkerställa att din iPhone kommer fungera som den ska.

I vårt stora lager har vi reservdelar för flera av iPhones modeller och kan därför oftast börja reparera din telefon på en gång – Snabbt, billigt och enkelt!

Reparera iPhone och bidra till bättre klimat

Idag slängs det mängder med elektroniskt avfall helt i onödan. Genom att laga din iPhone kan den användas i flera år framöver och du bidrar till ett bättre klimat där vi tar tillvara på jordens begränsade resurser. Det blir dessutom mycket billigare än om du ska köpa en helt ny iPhone!

Har du en gammal iPhone som du inte använder? Vi köper din iPhone som är mellan 1-4 år gammal, lagar den och sedan säljer!

Vi lagar din iPhone i Göteborg

Din iPhone får oftast tåla ganska mycket och till slut händer något som gör att den faktiskt går sönder. Med tanke på att vi idag har mycket av värde i telefonen såsom bilder, meddelanden och kontakter blir detta väldigt tråkigt. Men många gånger går din iPhone att laga och du kan få tillbaka allt det där viktiga. Oavsett om skärmen ärt trasig, telefonen inte längre laddar, kameran eller högtalare har slutat fungera eller batteriet behöver bytas kan vi hjälpa dig. Här på Chip n' Play kan vi laga din iPhone i Göteborg snabbt och till lågt pris!

Powered by Talex e-handelssystem