search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Om oss

Mobilreparation i Göteborg

Välkommen till oss på Chip n' Play när du behöver mobilreparation i Göteborg !

Vi har flera tekniker som utför snabba och trygga reparationer på exempelvis mobiltelefoner, datorer, surfplattor och spelkonsoler. Vår butik är centralt belägen på Backaplan i Göteborg, mellan Rusta och ÖoB, och du tar dig enkelt hit med kollektivtrafik eller bil. Gratis parkering finns utanför butiken.

Chip n' Play startade redan 2002 med att chippa TV-spel och vi har sedan dess utvecklat vårt tjänsteutbud och utför nu även reparation av mobiltelefon, dator, surfplatta och spelkonsol. Vi tar oss gärna an dina elektronikprodukter och kan lova att vi gör allt för att du ska bli nöjd med reparationen. Vi har alltid låga och fasta priser och lämnar garanti på både service, reparation och reservdelar. Detta för att du ska känna dig trygg med att lämna dina saker hos oss.

 

Snabb mobilreparation i Göteborg

Ingen vill vara utan sin mobiltelefon en längre tid, därför erbjuder vi snabb mobilreparation i Göteborg. Lämna in din mobil hos oss och den blir klar redan dagen efter. Med vår tjänst expressreparation blir din telefon istället klar på 1 timme. Vi tar emot de flesta mobilmärkena såsom iPhone, Samsung, Huawei och Sony och gör allt från att tex. byta en sprucken skärm till att laga ladduttag, högtalare, kamera och byta batteri. Din mobil blir som ny hos oss!

Reparation av mobiltelefon, surfplatta och dator är bra för miljön

En reparation av mobiltelefon surfplatta eller dator är det miljösmarta valet. Idag slängs det över 50 miljoner elektroniskt avfall och detta har en stor negativ påverkan på miljön. Genom att laga din saker kan de användas i flera år framöver och du bidrar till att spara på jordens resurser. Dessutom sparar du pengar eftersom det är billigare att laga än att köpa nytt! Vi utför alltid miljövänliga reparationer där vi återvinner trasiga delar och ser till att farligt avfall såsom gamla batterier hanteras på rätt sätt.

Har du en gammal iPhone som du inte längre använder? Vi köper din mobil som är mellan 1-4 år gammal oavsett om den är hel eller trasig, som vi sedan lagar och säljer. Läs mer här!

Den seriösa elektronikreparatörer i Göteborg

Vi utför alltid snabb mobilreparation i Göteborg och reparerar även andra elektronikprodukter såsom dator, surfplatta och TV-spel. Vi är seriösa och noggranna i allt vi gör och lämnar garanti på arbetet för din trygghet.

Har du några frågor om reparation är du välkommen att kontakta oss på telefon 031 – 220 320, mejla info@chipnplay.se eller komma förbi vår butik där vår serviceinriktade personal hjälper dig!

 

Powered by Talex e-handelssystem