search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon
Meny
Varumärken

Laga Xiaomi


Sortera produkter :
Visa: 

Laga Xiaomi mobil och skärm

Laga din Xiaomi mobil och skärm hos oss i Göteborg snabbt och enkelt eller skicka in din mobil för reparation via post. Vi är experter på att laga och reparera Xiaomi mobiler som har problem med batterier eller laddningen, laddkontakten, knappar, sprucken skärm eller baksida och mycket annat. Vi har även ett brett urval av reservdelar till mobiler så tveka inte kontakta oss om det är något speciellt du behöver eller undrar över.


Skärmbyte - byta eller laga din spruckna Xiaomi skärm

Om du tappar din mobil så är det ofta skärmen som skadas först och ett skärmbyte behövs. Byta Xiaomi skärm och glas snabbt ocb billigt hos oss i Göteborg. Vi har glas, LCD och OLED skärmar till flera olika Xiaomi modeller, se ovan. Tänk på att glas och bildskärm sitter ihop så när vi bytar din skärm får du en helt ny och komplett display. Glöm inte att köpa ett skärmskydd till din mobil sen.


Hur beställer man en Xiaomi reparation?

Du kan antingen komma in med din Xiaomi mobil till vår butik i Göteborg eller så kan du beställa en reparation online i vår webshop. Välj vilken modell du har och vad som skall repareras ovan och klicka på beställ. Du får en förbetald fraktsedel för din mobil och kan lämna in paketet hos ett valfritt DHL service point ombud. Försändelsen och paketet är försäkrat och levereras direkt till oss, vilket innebär snabb service och reparation. Sen skickar vi tillbaks mobilen till dig när exemplevis skärmbytet är klart eller batteriet är bytat.

Laga Xiamo


Om du behöver hjälp eller har några frågor

Om du har några frågor om Xiaomi skärmbyte, batteri, service eller andra reparationstjänster så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Titta in i vår butik, ring eller skicka ett mail! Klicka här

Powered by Talex e-handelssystem