search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Nintendo Switch Service


Sortera produkter :

Laga Nintendo Switch hos Chip n Play på Backaplan!

 

Behöver du laga din Nintendo Switch? Vi Utför reparationer och erbjuder teknisk service för alla möjliga problem med Nintendo spelkonsoler. Det finns många valiga fel som kan förekomma på ett Nintendo Switch, vi lagar det mesta och det står prislistor på vår hemsida. Vissa fel är inte alltid så lättlösta och det kan ibland hända att det finns dolda fel som en sevicetekniker måste felsöka genom en noggrann granskning av den interna hårdvaran. Vi felsöker detta mot en startavgift på 300 kr i vår fysiska butik och meddelar dig i efterhand gällande lagning och kostnadsförslag.

 

Vanliga frågor & Svar 

Vad gör man om skärmen/glaset på Nintendo Switch är trasigt? 

--Om det är en spricka i glaset eller konsolen svarar inte när man trycker på skärmen, då kan det vara lämpligt att byta touch glaset. Vi löser detta på en dag vår fysiska butik för 1390 kr. I vissa fall kan även LCD skärmen vara defekt, detta syns på skärmen om det finns tydliga missfärgningar och ljuseffekter eller om skärmen flimmrar mycket. Byte av LCD skärmen kostar 1590 kr men ibland kan man även behöva byta både LCD skärmen samt touch glaset för ett paktpris på 1790 kr.

 

Vad gör man om Nintendo Switch inte får bild på tv-skärmen eller inte tar emot någon laddning?

-Om man inte får någon bild på tv-skärmen med dockningsstationen eller konsolen tar ej emot laddning, då kan det tyda på att usb-c porten är defekt och kan behöva bytas. Detta är ett svårt arbete att genomföra då det måste lödas och det kan dröja många timmar innan det blir klart. Det är en relativt hög arbetskostand för detta arbetet men det är en enkel fix för våra servicetekniker och det kostar 1490 kr att laga.

 

Vad gör man om spelkort läsaren inte upptäcker kassetspelen på Nintendo Switch?

-Om kassetläsaren ej upptäcker dina spel kan det vara tecken på att den är defekt, vanligtvis på grund av naturligt slitage och böjda kontakten. Detta kan vi laga genom ett simpelt byte av spelkortläsaren. Denna reparation dröjer inte längre än en dag ibland något längre och det kostar 1190 kr.

 

Visar 1 till 11 (av 11 produkter)
Resultatsidor:  1 
Powered by Talex e-handelssystem