search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon
Meny
Varumärken

Xbox One hos Chip n' Play


Sortera produkter :

Laga Xbox One hos Chip n Play på Backaplan!

Behöver du laga din Xbox One? Vi Utför reparationer och erbjuder teknisk service för alla möjliga problem med Xbox spelkonsoler. Det finns många valiga fel som kan förekomma på ett Xbox, vi lagar det mesta och det står prislistor på vår hemsida. Vissa fel är inte alltid så lättlösta och det kan ibland hända att det finns dolda fel som en sevicetekniker måste felsöka genom en noggrann granskning av den interna hårdvaran. Vi felsöker detta mot en startavgift på 300 kr i vår fysiska butik och meddelar dig i efterhand gällande lagning och kostnadsförslag.

Vanliga frågor & Svar 

Vad gör man om Xbox One inte längre läser skivor? 

-Om ert Xbox One inte längre läser skivor kan det vara tecken på att lasern har slutat fungera. Det är ett vanligt fel och brukar oftast förekomma efter många gångers användning av konsolen. Detta går enkelt att lösa genom ett byte av lasern vilken vi kan göra åt dig för 1190 kr.

Vad gör man om Xbox One får felmeddelanden eller mjukvarufel? 

-Om ert Xbox One rapporterar fel och kontant kraschar under spelandet då kan det vara tecken på att hårddisken är defekt. När hårddisken läser och skriver förekommer det lite slitage för varje gång vilket kan över tid leda till skadade sektorer. Eftersom systemmjukvaran ligger installerad på hårddisken kan det orsaka korrupta filer och förlust av data. Vi kan laga detta genom ett simpelt byte av hårddisken samt ominstallation av systemmjukvaran för en kostnad på 1490 kr.

Vad gör man om Xbox One inte får bild på Tv-skärmen eller det glappar mycket?

-Om ert Xbox One inte längre får någon bild på Tv-skärmen eller HDMI porten glappar då kan det vara tecken på att HDMI porten är defekt och den måste bytas. Vi kan laga detta åt dig för 1490 kr och det dröjer inte längre än en dag ibland något längre. Om du inte har den första vanliga Xbox One modellen utan en senare revision som exempelvis One S eller One X då räcker det oftast inte med att byta HDMI uttaget. För de senare varianterna av Xbox One kan man behöva laga HDMI Retimer IC chipet istället. De vanliga symptomen är att man får ingen bild eller bilden blir i  lågupplösning på 640x480p. Detta fel uppstår endast på Xbox One S och X. Vi kan laga detta felet åt dig för 1590 kr.

Visar 1 till 5 (av 5 produkter)
Resultatsidor:  1 
Powered by Talex e-handelssystem