search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Laga Wii U


Sortera produkter :

Laga Nintendo Wii U hos Chip n Play på Backaplan!

Behöver du laga din Nintendo Wii U? Vi Utför reparationer och erbjuder teknisk service för alla möjliga problem med Nintendo spelkonsoler. Det finns många valiga fel som kan förekomma på ett Wii U, vi lagar det mesta och det står prislistor på vår hemsida. Vissa fel är inte alltid så lättlösta och det kan ibland hända att det finns dolda fel som en sevicetekniker måste felsöka genom en noggrann granskning av den interna hårdvaran. Vi felsöker detta mot en startavgift på 300 kr i vår fysiska butik och meddelar dig i efterhand gällande lagning och kostnadsförslag.

Vanliga frågor & Svar 

Vad gör man om Nintendo Wii U inte längre läser skivor? 

-Om ert Wii U inte längre läser skivor kan det vara tecken på att lasern har slutat fungera. Det är ett vanligt fel och brukar oftast förekomma efter många gångers användning av konsolen. Detta går enkelt att lösa genom ett byte av lasern vilken vi kan göra åt dig för 890 kr.

Vad gör man om skärmen/glaset på Wii U är trasigt?

-Om det är en spricka i glaset eller konsolen svarar inte när man trycker på skärmen, då kan det vara lämpligt att byta touch glaset. Vi löser detta på några timmar i vår fysiska butik för 690 kr. I vissa fall kan även LCD skärmen vara defekt, detta syns på skärmen om det finns tydliga missfärgningar och ljuseffekter eller om skärmen flimmrar mycket. Byte av LCD skärmen kostar 799 kr men ibland kan man även behöva byta både LCD skärmen samt touch glaset för ett paktpris på 1090 kr.

Vad gör man om Wii U inte får bild på tv-skärmen eller det glappar mycket?

-Om man inte får någon bild på tv-skärmen kan det tyda på att HDMI-uttaget är defekt och kan behöva bytas. Detta är ett svårt arbete att genomföra då det måste lödas och det kan dröja många timmar innan det blir klart. Det är en relativt hög arbetskostand för detta arbetet men det är en enkel fix för våra servicetekniker och det kostar 1490 kr att laga.

Visar 1 till 5 (av 5 produkter)
Resultatsidor:  1 
Powered by Talex e-handelssystem